Photo by Etienne Boulanger on Unsplash

IT-ehdot kehittyvät – Anna kommenttisi ja vaikuta

Sopimusehdot uudistetaan vastaamaan entistä paremmin ehtoja käyttävien tarpeita ja toiveita. Nyt on mahdollisuus vaikuttaa!

Jaa kokemuksesi IT-ehtojen käytöstä ja anna kommentteja ehtojen kehittämiseen vastaamalla kyselyyn 20.10.2020 mennessä. Kyselyyn voivat vastata IT-ehtojen käyttäjät ja kaikki kiinnostuneet, vaikka ei juuri nyt olisi hankkinut lisenssiä ehtojen käyttöön.

Lue lisää ja osallistu kyselyyn

IT-ehtojen oikeudenhaltijoita ovat Keskuskauppakamari, Ohjelmisto- ja e-business ry, Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry, Teknologiateollisuus ry ja Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry. Oikeudenhaltijoiden jäsenet saavat ehtojen verottomasta hinnasta 40 prosentin alennuksen. Lue lisää ja hyödynnä alennus!