Cloud Security Summit – Approaching Cloud Risk & Security in 2021

Cloud Security Summit – Approaching Cloud Risk & Security in 2021

TIVIA, Tietoturva ry ja Sulava järjestävät yhteistyössä syksyn mielenkiintoisimman tietoturvaseminaarin 13.11.2020 Helsingissä. Seminaari järjestetään hybriditapahtumana, joten osallistua voi myös etänä.

Pilvipohjaiset palvelut ovat organisaatioille entistä houkuttelevampia vaihtoehtoja, koska ne tarjoavat kustannussäästöjä, joustavuutta ja lisäävät tehokkuutta. Pilvi tuo mukanaan jatkuvasti kehittyviä palveluja ja auttaa uudistamaan työskentelytapoja. Pilvellä on kuitenkin myös varjopuolensa. Tietojen ja järjestelmien suojaaminen pilvessä asettaa organisaatioille uudenlaisia haasteita, joita ei ole varaa jättää huomioimatta. Silmien sulkeminen ja ”toivotaan parasta” -asenne eivät ole vaihtoehto, vaan uusista haavoittuvuuksista ja uhkista täytyy olla tietoinen, että käytössä olisi riittävät taidot ja työkalut niiden torjumiseksi.

Tässä Cloud Security Summit – Approaching Cloud Risk & Security in 2021 -tapahtumassa suuntaamme katseen tulevaisuuteen ja huipputietoturva-asiantuntijoiden johdattamana saamme katsauksen siitä, mitä pilvipalveluiden suojauksessa on otettava huomioon.

Esiintyjät

  • Sami Laiho
  • Pete Nieminen
  • Arttu Lehmuskallio
  • Juho Rikala
  • Marko Mikkola & Oliver Lahti
  • Ossi Väänänen
  • Kimmo Rousku

Ilmoittautuessasi 30.9. mennessä, pääset mukaan early bird -hintaan 590 € + alv (norm. 790 € + alv).

Lisäksi TIVIA-yhteisön henkilöjäsenet saavat alennuksen early bird -hinnasta alennuskoodilla (jäsenhinta 500 € + alv). Saadaksesi alennuskoodin kirjaudu sisään jäsentunnuksillasi ja katso koodi. Kirjoita koodi ilmoittautumislomakkeen etukoodi-kenttään.

Lue lisää ja ilmoittaudu tapahtumasivun kautta: https://www.sulava.com/portfolio_page/cloud-security-summit

Muista myös TIVIAn ja Sulavan yhteistyökoulutukset, joihin TIVIA-yhteisön henkilöjäsenet pääsevät mukaan edullisella jäsenhinnalla.