Lean IT-myynti -webinaari – katso tallenne!

TIVIA ja UltraLeanBusiness Oy järjestivät yhdessä Lean IT-myynti -webinaarin tiistaina 3.3.2020. Webinaarin asiantuntijana toimi Antti Leijala (UltraLeanBusiness Oy). Webinaarin tallenne on nyt TIVIA-yhteisön jäsenten vapaasti katsottavissa Tallenteet-sivulla (vaatii kirjautumisen) ja muut voivat hankkia katseluoikeuden webinaariin täyttämällä lomakkeen.

  • Lean IT-myynti muuttaa tavan myydä, on aika siirtyä tiedon avulla johtamiseen
  • Ostoprosessit ja analytiikka muuttuvat huimaa vauhtia, tee oppimisen nopeudesta itsellesi pysyvä kilpailuvaltti
  • Kuinka edetä oman yrityksesi osalta?

Järjestämme samasta aiheesta myös kaksipäiväisen koulutusen 21. ja 29.4. Tutustu koulutuksen päiväohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan täältä. Koulutuksessa pääset syvemmälle aiheeseen ja saat käytännön työkaluja Lean IT-myynnin toteuttamiseen organisaatiossasi.