Tunnelmia Teknologia 19 -tapahtumasta

Helsingissä Messukeskuksessa 5.–7.11.2019 järjestetty Teknologia 19 -tapahtuma houkutteli paikalle 14 558 kävijää. TIVIA oli mukana tapahtumassa yhteistyökumppanina sekä vastasi ict-lavana toimineen TIVIA Stagen ohjelmasta. TIVIA Stagen ohjelma järjestettiin yhteistyössä TIVIAn jäsenyhdistysten MiitIT:n, IT-kouluttajien, ICT Leaders Finlandin, Tietoturvan ja Sytykkeen sekä Projektiyhdistyksen kanssa.

TIVIAn osaston flipperillä parhaat pisteet tehnyt palkittiin 100 euron lahjakortilla Verkkokauppa.comiin. Parhaat pisteet taiteili Petri H. Tampereelta heti tapahtuman ensimmäisenä päivänä – TIVIA onnittelee! Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Julkaisemme lähiaikoina TIVIA Stagen esitykset videoina ja laitamme myös esiintyjien materiaalit nähtäväksi. Ilmoitamme videoiden sekä materiaalien julkaisusta erikseen TIVIAn verkkosivustolla sekä sosiaalisen median kanavissa – seuraa tiedotustamme!

Seuraavan kerran Teknologia-tapahtuma järjestetään 9.–11.11.2021.

 

Kuvat: Natalia Kallio ja Olli Teräs