TIVIA News uudistui

TIVIA News -lehti uudistui elokuussa.

TIVIAN viestintätoimikunnan vetäjä Minna Oksanen kommentoi lehden uudistuksen tavoitteita seuraavasti: “Uudistuksella pyrimme selkeyttämään lehteä niin, että kiinnostava sisältö nousisi sinulle lukijana entistä paremmin esille. Sisällön osalta keskitymme tuttuun tapaan TIVIA-yhteisön ja sidosryhmien ict-alan hyödyntämisen ja kehittämisen aiheisiin.”

LEHDEN UUDISTUKSEN taustalla on koko TIVIAn ilmeen uudistaminen. Haluamme sillä viestiä toimintamme suunnasta unohtamatta pitkää ja arvostettua historiaamme ict-osaamisen edistäjänä Suomessa. Keskeisenä tavoitteena on, että tuleva ilme tukee mielikuvaa nykyaikaisesta, yhteiskunnallisesti vaikuttavasta ja verkottuneesta yhteisöstä.

“Uusi ilme tukee TIVIAn sanomaa: kehity, verkostoidu ja vaikuta. Se kuvaa yhteisömme rakennetta yksilöistä verkostoihin ja yhteisöön. Yhdessä saavutamme enemmän”, taustoittaa TIVIAn hallituksen puheenjohtaja Juha Lappi.

LIIKEMERKIN TAUSTALTA löytyy myös historiaa. 1990-luvulla, jolloin yhteisön nimenä oli Tietotekniikan liitto, tunnuksena oli ylöspäin suuntautunut kaareva nuoli. Sama nuoli on otettu uuden liikemerkin lähtökohdaksi kuvaamaan kasvua ja kehittymistä.

Kaikki julkaistut TIVIA News -lehdet löytyvät sivuiltamme: https://tivia.fi/toimiala/julkaisut/#tivia-news

Teksti: Juha Lappi ja Minna Oksanen