devops2018-700.jpg

DEVOPS 2018 -tapahtuma 13.–14.12. – jäsenille alennusta 20 %

Tervetuloa osallistumaan DEVOPS 2018 -tapahtumaan! Tapahtuman punaisena lankana ja teemana kulkee ”Kuinka hyödyntää tekoälyä päätöksenteossa?”. Kahden teknisen seminaaripäivän aikana pääset kuulemaan 26 keynote-esitystä alan huipuilta, osallistumaan 8 erilaiseen workshopiin sekä verkostoitumaan kansainvälisesti.

Aika: 13.–14.12.2018
Paikka: Clarion Hotel Helsinki, Tyynenmerenkatu 2, Helsinki

Paikalle odotetaan n. 600 osallistujaa ja tapahtuman pääyhteistyökumppanina toimii Alibaba Cloud. Tapahtumaa ovat sponsoroimassa sekä mukana tapahtumassa Microsoft, Elisa, XebiaLabs, Atlassian, Influxdata, Nordicmind, Puppet, Sonatype, Redis Labs ja SUSE.

TIVIAn jäsenet saavat 20 % alennuksen lipuista! Saadaksesi alennukseen oikeuttavan koodin sinun täytyy olla kirjautuneena TIVIAn sivuille jäsentunnuksellasi ja klikata tästä.

Tarkemmat tiedot, ohjelma ja rekisteröinti: www.devops2018.com