Kv-myynti-28-11-2017.jpg

Kv-myynti kasvuun inboundin ja markkinoinnin automaation keinoin -aamiaisseminaari 28.11.

MPP eli Myynnin pyöreä pöytä on TIVIAn osaamisyhteisö, joka perustettiin uudelleen viime syksynä pidetyn Myynnin esteet 2016 -tutkimustulosten julkistustilaisuuden siivittämänä. MPP:n tavoitteena on lisätä ICT-myynnin osaamista ja myyntiä järjestämällä miniseminaareja, joissa toimii alustaja ja syntyy vuorovaikutusta sekä on mahdollisuus verkostoitua. Tapahtumat ovat kaikille avoimia, mutta vain TIVIA-yhteisön jäsenille veloituksettomia.

Seuraava MPP:n tapahtuma järjestetään 28.11. Pörssiklubilla. Tapahtuman alustajana on Jesse Nieminen, Co-founder, Viima ja tapahtuman aiheena on kansainvälisen myynnin avaaminen inboundin ja markkinoinnin automaation avulla. Tapahtumaan on tarjolla rajoitettu määrä paikkoja, joten ilmoittaudu mukaan nopeasti!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen