Join the celebration.png

Internet Society täyttää 25 vuotta – osallistu verkkolähetykseen 19.9.

Internet Society, jonka Suomen-chapter Suomen Internet-yhdistys (SIY) on, täyttää tänä syksynä 25 vuotta. Juhlia vietetään 19.9.2017 koko vuorokauden kestävän maailmanlaajuisen InterCommunity-verkkolähetyksen muodossa. Lähetys kiertää auringon mukana idästä länteen, hubista toiseen ja päättyy suureen paneelikeskusteluun Los Angelesissa. Yhtenä paneelikeskustelun aiheena on Internet Societyn uudet skenariot internetin kehityksestä lähivuosien aikana.

Verkkolähetyksen aikataulu: https://www.internetsociety.org/intercommunity/2017/schedule

Striimiä  voi tietysti seurata mistä tahansa verkkoyhteyden päästä, mutta  juhlan kunniaksi SIY järjestää kaksi yhteisöllisempää tilaisuutta Helsingissä:

19.9. klo 13.30–16.00 seurataan Euroopan alueen lähetyksiä Istanbulista, Genevestä ja Portugalista (ja osallistutaan niihin)  SSH OY:n tiloissa, Kornetitie 3, Pitäjänmäellä. Tämä tilaisuus on tarkoitettu SIY:n jäsenille. Kahvitusta varten pyydetään ilmoittautumaan osallistumisesta: jorma.mellin(at)ssh.com tai 050-9944762.

19.9. klo 17.30–22.00 seurataan lähetystä New Yorkista, Guadalajarasta (Meksiko)  ja Los Angelesista Roba II Loungessa, Iso-Roobertinkatu 10.  Tähän tilaisuuteen saadaan myös Livestream-tallenteet Internet Societyn uusien internet-skenarioiden esittelystä (edellisenä yönä LA:ssa) sekä Internet Hall of Fame seremoniasta. Tarjolla on juotavaa ja pientä purtavaa, ja tilaisuuteen kutsutaan (tilojen sallimissa rajoissa – max 50 henkilöä) myös mm. Finnish Internet Forum -yhteistyökumppaneita. Ilmoittautumiset: www.isoc.fi.

Suomen Internet-yhdistys on TIVIAn jäsenyhdistys.