Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry

Miksi liittyä yhteisö- tai yritysjäseneksi?

Edustatko tietoteknisiä tuotteita tai palveluja tuottavaa tai tietoteknisiä ratkaisuja käyttävää yritystä, yhteisöä, yliopistoa, korkeakoulua tai valtion tai kunnan organisaatiota?

"Työnantajani Sofigate on aktiivinen yritysjäsen, joka on toteuttanut yhdessä TIVIAn kanssa vuosittain tietohallinnon johtamista kartoittavan tutkimuksen. Myös yrityksille liitto on oiva viitekehys verkostoitua ja löytää yhteistyökumppaneita", Pirjo Myyry, Sofigate.

Yhteisö- ja yritysjäsenmaksut >>

Liity nyt! >>

Mitä hyötyä jäsenyydestä on?

Yritys- tai yhteisöjäsenenä olet TIVIAn yhteistyökumppani ja saat laajan IT-ammattilaisten verkoston käyttöösi. Olemalla aktiivisesti mukana toiminnassamme yrityksenne hyötyy verkostostamme monella eri tavalla.

Tarjoamme muun muassa: nettisivujemme banneripaikkaa, koulutus- ja tapahtumakalenteria ja sosiaalisen median yhteisöjämme ja näkyvyyttä IT-alan tapahtumissa. Lisäksi tarjoamme mahdollisuutta järjestää kanssamme seminaareja, jotka antavat näkyvyyttä oikeassa kohderyhmässä.

Yhteisö- ja yritysjäsenedut

Mitä hyötyä jäsenyydestä on henkilöstöllenne?

Liitä myös henkilöstönne jäsenyyteen - pidetään tiedot ja taidot kunnossa!

TIVIAn jäsenyys on arvostettu työsuhde-etu. Tarjoamalla henkilöstöllenne jäsenyyden varmistatte, että henkilöstönne pysyy ajan tasalla ammattilehtien, seminaarien, osaamisyhteisöjen, verkostoitumisen ja koulutusten avulla. Kannusta työntekijöitä liittymään jäseneksi, yrityksellänne on nyt mahdollisuus maksaa työntekijän jäsenmaksu!

Henkilöjäsenedut

"TIVIAn toiminnassa mukana olo on antanut minulle paljon ja kannustan lämpimästi kaikkia jäseniämme osallistumaan siihen. TIVIA on tärkeä sidosryhmä yrityksille ja asiantuntijoille, jotka haluavat näyttää suuntaa ICT-alan kehitykselle Suomessa", Esa Korvenmaa, Cisco.