Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry

Osallistu TIVIAn jäsenkampanjaan ja voit päästä tapaamaan Taneli Tikkaa!

Liity jäseneksi vaikutusvaltaiseen TIVIA-yhteisöön

Verkostossa on voimaa! Noin 10 000 jäsenen yhteisöllämme on vaikutusvaltaa: pystymme yhdessä edistämään ICT-alan tulevaisuutta. Verkostoitumalla saat arvokkaita kontakteja muista alan ammattilaisista etkä jää ongelmiesi kanssa yksin. Voit kohdata tulevan pomosi, kollegasi tai yhteistyökumppanisi.

Astu seuraavalle tasolle Taneli Tikan johdolla 

Tuloksellisuus nousee, kun työntekijöihin alkaa tulla iloa, huumoria ja voittajafiilistä. - Taneli Tikka

 

Liity TIVIA-yhteisöön 25.3. mennessä ja voit päästä tapaamaan sarjayrittäjä Taneli Tikan. Tikka on toiminut lukuisissa yrityksissä toimitusjohtajana, hallituksessa tai neuvonantaja-asemassa. Vuodesta 2014 hän on toiminut Tiedon teollinen internet -liiketoiminnan johtajana. Teknologiayritysten lisäksi Tikka on ollut mukana perustamassa nuoria lupaavia yrityksiä avustavaa Startup Sauna -säätiötä

Tikka on saanut tunnustusta talousalan ja teknologia-alan osaamisestaan: hänet valittiin vuonna 2010 Vuoden Tietotekniikkavaikuttajaksi ja vuonna 2014 Vuoden nuoreksi hallitustekijäksi.

Liity mukaan TIVIA-yhteisöön tai suosittele jäsenyyttä kavereillesi 25.3.2016 mennessä ja olet mukana arvonnassa. Liity jäseneksi tästä.

Kaikkien kampanjaan osallistuneiden kesken arvotaan yksi alan lehden vuosikerta Alma Talentin tarjonnasta (pl. Kauppalehti). Lisäksi arvotaan yksi 100 euron lahjakortti, jonka voi hyödyntää Talentum Pron verkkokaupassa.

Kaikkien kampanjaan osallistuneiden kesken arvomme lisäksi 58 euron lahjakortteja Verkkokauppa.comiin. Lahjakortteja arvotaan yksi/jäsenyhdistys.

Tutustu jäsenyhdistyksiimme.

         

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kilpailun säännöt