Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry

TalentIT-messut 2017

To 2.11. klo 11–17, Otahalli, Espoo

TalentIT-messut ovat Suomen suurin ICT-alan rekrytointitapahtuma, jonne saapuu vuosittain sankoin joukoin tekniikan alan opiskelijoita ja alumneja sekä alasta kiinnostuneita. Tapahtuma kokoaa  Espoon Otahalliin yli 100 näytteilleasettajaa niin kansainvälisistä suuryrityksistä kuin lupaavista startup-yhtiöistä. Aalto in the Game -tapahtuma-alue yhdessä koodauskilpailun kanssa takaa monipuolisen katsauksen Aalto-yliopiston pelialan huikeaan osaamiseen.

TIVIA oli mukana viime vuoden TalentIT-tapahtumassa näytteilleasettajana. Viime vuoden tapahtuma oli kokonaisuuten onnistunut, joten olemme myös tänäkin vuonna mukana yhteistyökumppanina ja näytteilleasettajana. Odotamme innolla, että pääsemme tapaamaan IT-alan opiskelijoita sekä alumneja ja kertomaan TIVIAn tarjoamista mahdollisuuksista. Lue juttumme viime vuoden tapahtumasta.

Messuvieraille vapaa pääsy! Näytteilleasettajille vielä tarjolla omia osastoja. Tutustu tapahtumaan osoitteessa aalto.fi/talentit! Tapahtuman järjestää: Aalto-yliopisto.

 

 

Artikkelilaji: