Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry

Tulevat ja menneet tapahtumat

Vuonna 1979 perustettu ja 1986 rekisteröity Systeemityöyhdistys SYTYKE ry lähtee risteilylle kohti tulevaisuutta lokakuun alussa yhdessä alan edelläkävijöiden ja opiskelijoiden kanssa jo 20. kerran. Tämän vuoden teemana on ”2037 – tiekartta tulevaisuuteen”.

TIVIAn osaamisyhteisö Myynnin Pyöreä Pöytä järjestää 8.6. aamiaistilaisuuden, jossa on puhumassa Marko Rautakoura (CEO, e21 Solutions Oy). Esityksen jälkeen keskustellaan verkkokaupan mahdollisuuksista. Tapahtuma on TIVIA-yhteisön jäsenille maksuton ja muille 150 €.

Tampereen teknillisen yliopiston Tietotekniikan laitos ja Pitky järjestävät jo kuudennen kerran perinteisen maksuttoman Projektinhallintapäivän keskiviikkona 7.6.2017. Mukana yhteistyössä ovat myös Tampereen yliopiston Informaatiotieteiden yksikkö, Tampereen ammattikorkeakoulu TAMK, Projektiyhdistys ja PM Club Tampere.

TIVIAn jäsenyhdistys Varsinais-Suomen Tietojenkäsittely-yhdistys on mukana järjestämässä projektiaiheista ammattitapahtumaa, jossa kuullaan mielenkiintoisia ja ajankohtaisia puheenvuoroja ketteristä menetelmistä ja niiden hyödyntämisestä projektitoiminnassa. Tapahtuma on suunnattu Varsinais-Suomen alueen projektitoiminnan ja -johtamisen ammattilaisille ja projektiliiketoiminnasta kiinnostuneille.

Kesäntekijäiset on kauppakamarin organisoima, kaikille avoin sekä maksuton ilmainen yleisötapahtuma. Tapahtuma järjestetään Joensuun Taitokorttelissa. Tarjolla on ohjelmaa kaiken ikäisille, vauvasta vaariin.

Tähän seminaariin toivotamme tervetulleiksi Kauppakamarin sekä Pohjois-Karjalan tietotekniikkayhdistys POKAT ry:n jäsenet. Tilaisuus pidetään Teatteriravintolassa ja tapahtumaan on pakollinen ennakkoilmoittautuminen.

Viisi vuotta täyttävä Prosessipäivät pureutuu tänä vuonna prosessi- ja palvelujohtamiseen tiedon keräämisen, laadun, analysoinnin ja hyödyntämisen näkökulmasta. Tapahtuma järjestetään 10.–11.5.2017 Helsingin Messukeskuksessa. TIVIA-yhteisön jäsenet saavat Nenäpäivä-osallistumispaketin hintaan 490 € (norm. 1 090 €) sekä 30 % alennusta jokaisesta yhden osallistujan paketista.

Kevään markkinoinnin ajankohtaisseminaari pureutuu kasvun tekemiseen. Asiakasymmärrystä ja yrittäjähenkeä tarvitaan jokaisessa organisaatiossa. Ohjelmassa avataan näkymiä aiheeseen Englannista ja Hollannista käsin. Haasteet ovat yhteisiä, mutta voimmeko oppia jotain ajattelusta näissä maissa?

Ulkoministeriö, liikenne- ja viestintäministeriö ja eduskunnan tulevaisuusvaliokunta järjestävät yhteistyökumppaneidensa kanssa Finnish Internet Forum -tilaisuuden Pikkuparlamentin auditoriossa 26.4. klo 8.30−14.00. Finnish Internet Forum järjestetään nyt kahdeksannen kerran.

TIVIAn osaamisyhteisö Myynnin Pyöreä Pöytä järjestää 25.4.2017 tilaisuuden, jossa on puhumassa Tomi Grönlund (Head of Transactions, Aberdeen Asset Management) ja moderaattorina Ola Sundell (CEO, Founder, HUB13). Tapahtuma on TIVIA-yhteisön jäsenille maksuton ja muille 150 €.