Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry

TIVIAssa tapahtuu

Vuonna 1979 perustettu ja 1986 rekisteröity Systeemityöyhdistys SYTYKE ry lähtee risteilylle kohti tulevaisuutta lokakuun alussa yhdessä alan edelläkävijöiden ja opiskelijoiden kanssa jo 20. kerran. Tämän vuoden teemana on ”2037 – tiekartta tulevaisuuteen”.

Vuosittaisessa IT-Integraatiot –seminaarissa pureudutaan käytännön tasolla onnistuneen IT-integraation läpivientiin. Kuulet integraatiogurujen näkemykset ja kokemukset ajankohtaisista teemoista.

Finnish Software Testing Board FiSTB järjestää vuosittaisen FiSTB Testing Assemblyn keskiviikkona 20.9.2017 klo 9–17 Helsingissä, hotelli Presidentissä. Tämä nyt jo 300 hengen testaustapahtuma on suunnattu TestausOSYn jäsenille, sertifioiduille testaajille sekä muillekin testauksesta ja laadunvarmistuksesta kiinnostuneille. Lisäksi tiistaina 19.9.2017 on työpajapäivä, jossa puhujana on Alan Richardson.

TIVIAn osaamisyhteisö Myynnin Pyöreä Pöytä järjestää 20.9.2017 aamiaistilaisuuden, jossa Erkki Tuomi (toimitusjohtaja, Pro Growth Consulting Oy) johdattaa osallistujat päivän aiheeseen. Tapahtuma on TIVIA-yhteisön jäsenille maksuton, MARKin jäsenille 75 € ja muille 150 €.

Vuoden 2017 tietojenkäsittelytieteen päivät järjestetään 31.8.–1.9. Helsingissä ja Espoossa. Järjestäjinä ovat Helsingin yliopiston tietojenkäsittelytieteen laitos ja Aalto-yliopiston tietotekniikan laitos. Päivien tavoitteena on koota yhteen tietojenkäsittelytieteen alalla toimivat ja siitä kiinnostuneet.

Tivi lanseeraa tekoälyn ja ohjelmistorobotiikan huipputapahtuman liiketoimintajohdolle ensimmäistä kertaa Suomessa. Ohjelman todellisia vetonauloja ovat Martin Fordin ja Leslie Willcocksin keynote-esitykset. 

TIVIAn osaamisyhteisö Myynnin Pyöreä Pöytä järjestää 8.6. aamiaistilaisuuden, jossa on puhumassa Marko Rautakoura (CEO, e21 Solutions Oy). Esityksen jälkeen keskustellaan verkkokaupan mahdollisuuksista. Tapahtuma on TIVIA-yhteisön jäsenille maksuton ja muille 150 €.

Tampereen teknillisen yliopiston Tietotekniikan laitos ja Pitky järjestävät jo kuudennen kerran perinteisen maksuttoman Projektinhallintapäivän keskiviikkona 7.6.2017. Mukana yhteistyössä ovat myös Tampereen yliopiston Informaatiotieteiden yksikkö, Tampereen ammattikorkeakoulu TAMK, Projektiyhdistys ja PM Club Tampere.

TIVIAn jäsenyhdistys Varsinais-Suomen Tietojenkäsittely-yhdistys on mukana järjestämässä projektiaiheista ammattitapahtumaa, jossa kuullaan mielenkiintoisia ja ajankohtaisia puheenvuoroja ketteristä menetelmistä ja niiden hyödyntämisestä projektitoiminnassa. Tapahtuma on suunnattu Varsinais-Suomen alueen projektitoiminnan ja -johtamisen ammattilaisille ja projektiliiketoiminnasta kiinnostuneille.

Kesäntekijäiset on kauppakamarin organisoima, kaikille avoin sekä maksuton ilmainen yleisötapahtuma. Tapahtuma järjestetään Joensuun Taitokorttelissa. Tarjolla on ohjelmaa kaiken ikäisille, vauvasta vaariin.

PIDÄ OSAAMISESI AJAN TASALLA

OSALLISTUMALLA LAATUKOULUTUKSIIMME!