Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry

Työelämän muutostrendit ja hyvä IT-työpaikka 13.10.2016

Tervetuloa viettämään rentoa iltaa Ambientiaan, yhteen Suomen parhaimmista työpaikoista – yhteistyössä TIVIAn, Sytykkeen ja Pitkyn kanssa!

Järjestämme torstaina 13.10.2016 klo 16.30–20.00 Ambientian Tampereen toimistolla mahdollisuuden kuulla ja vaihtaa näkemyksiä työelämän muutoksista-, trendeistä ja hyvästä IT-työpaikasta. Pääset sparraamaan omaa osaamistasi asiantuntijoiden kanssa ja saat vinkkejä verkostoitumiseen IT- ja softakehitysalalla Pirkanmaalla ja koko Suomessa. Samalla kuulet lisää Ambientiasta työpaikkana ja tutustut Tampereen toimistoon.

Paikkana Ambientian Tampereen toimisto, Hämeenkatu 18 A,13.10. klo 16.30–20.00. Tarjolla kiinnostavan ohjelman lisäksi pizzaa, olutta ja muuta pientä purtavaa sekä virvokkeita.

Ilmoitathan osallistumisestasi mahdollisimman pian, viimeistään 9.10.2016. Paikkoja rajoitetusti. 

Lämpimästi tervetuloa!

-----

Ambientia rakentaa yhdessä asiakkaidensa kanssa digitaalisia menestystarinoita parhaiden tekijöiden ja työkalujen voimin. Lue lisää Ambientiasta.

TIVIA on valtakunnallinen ja puolueeton tietotekniikka-alalla toimivien yhdistysten yhteistyöjärjestö, jonka tavoitteena on taata IT-osaaminen nyt ja tulevaisuudessa. Lue lisää TIVIAsta.

Sytyke ry kokoaa yhteen suomalaiset ohjelmistokehityksen ammattilaiset liiketoiminnasta teknisiin asiantuntijoihin, joiden jäsenet välittävät toisilleen omien alojensa syvällisintä tietoa ja tuoreimpia trendejä. Lue lisää Sytykkeestä.

Pitky on Pirkanmaalaisten ICT-ihmisten yhdysside ja kohtaamispaikka. Lue lisää Pitkystä.

 

Tapahtumalaji: