Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry

Tulevaisuuden maksutekniikat 26.–27.10.2017

Maksamisen murroksessa menestyminen vaatii innovatiivisuutta ja ennakointia

26.–27.10.2017  ||  Royal at Crowne Plaza, Helsinki

Uudet regulaatiot, asiakaskokemuksen kasvanut painoarvo ja uudenlainen kilpailu ajavat maksamisen muutosta. Vuoden 2018 alussa pankkien tulee avata rajapintansa myös muille toimijoille, ja ketterien toimijoiden ennustetaan vievän maksumarkkinoita aivan uuteen suuntaan. Ennakointi ja jatkuva uudistuminen ovat kilpailukyvyn säilyttämisen edellytykset sekä pankeille että maksuntarjoajille.

Onko maksamisen tulevaisuus näkymätön? Entä mitä riskejä entistä huomaamattomampi ja nopeampi maksaminen tuo sekä palveluntarjoajalle että kuluttajalle? Kuinka PSD2 käännetään kilpailuvaltiksi – tietoturvaa unohtamatta? Miten mobiilimaksamisesta voidaan tehdä aidosti fiksumpaa?

Tulevaisuuden maksutekniikat 2017 -seminaari tarjoaa tietoa, käytännön sovellutuksia ja tulevaisuuden visioita maksamisesta ja maksutekniikoista. Saat uusia näkökulmia ja painavia faktoja. Seminaarissa kuulet maksamisen edelläkävijöiden keynote- ja case-puheenvuoroja, sekä osallistut käytännönläheiseen workshopiin.

TIVIA on mukana yhteistyökumppanina tapahtumassa. Yhteistyö näkyy sekä some-kanavissamme että paikan päällä.

Saadaksesi alennukseen (−20 %) oikeuttavan koodin sinun täytyy olla kirjautuneena TIVIAn sivuille jäsentunnuksellasi ja klikata tästä. Kirjoita alennuskoodi ilmoittautumisen yhteydessä etukoodi-kenttään.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Tapahtumalaji: