Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry

SAFe® Agile Software Engineering

Helsinki 23.–25.9.2019 | Hinta Jäsenhinta 1 695 € (+ alv) / normaalihinta 1 995 € (+ alv) | Opetuskieli englanti | Järjestäjä Nitor

Tällä kurssilla opit, miten modernit ohjelmistotuotannon käytännöt mahdollistavat jatkuvan arvon tuottamisen ja laadun rakentamisen kehityksen alusta alkaen. Käymme läpi muun muassa Extreme Programming-menetelmän (XP) tekniset käytännöt, käyttäytymislähtöisen kehityksen (Behavior-Driven Development) sekä testivetoisen kehityksen (Test-Driven Development) menetelmät. Opit käytäntöjä käyttäjätarinoiden määrittelyyn, mallinnukseen, suunnitteluun, toteutukseen, verifiointiin ja validointiin osana SAFen jatkuvaa julkaisuprosessia (SAFe Continuous Delivery Pipeline). Opit käytäntöjä, joilla rakennat laatua kooditasolla (abstraktio, enkapsulointi, intentional programming-paradigma) sekä suunnittelussa (SOLID, design patterns - suunnittelumallit). Opit myös ymmärtämään, mikä ohjelmistotuotannon rooli on SAFessa sekä miten se liittyy DevOpsiin ja arkkitehtuurityöhön.

Kurssin jälkeen sinulla on tarvittava osaaminen organisaatiosi ketterien ohjelmistotuotantokäytäntöjen eteenpäin viemiseksi. Kurssi auttaa myös valmistautumaan valinnaisen SAFe® 4 Agile Software Engineer (ASE) -sertifikaatiokokeen suorittamiseen.

  • Kurssin kesto: 3 päivää
  • Hinta pitää sisällään koulutusmateriaalin, testin ja SAFe Agile Software Engineer -sertifikaatin verkossa testin läpäisseille henkilöille
  • Minimiosallistujamäärä: 8
  • Maksimiosallistujamäärä: 24

Osallistumismaksu

Jäsenhinta (TIVIA-yhteisön henkilöjäsenet ja yritysjäsenten henkilökunta) 1 695 € (+ alv 24 %)
Normaalihinta 1 995 € (+ alv 24 %)

Saadaksesi alennukseen oikeuttavan koodin sinun täytyy olla kirjautuneena TIVIAn sivuille jäsentunnuksellasi ja klikata tästä.

Tutustu myös muihin TIVIAn ja Nitorin yhteistyökoulutuksiin tästä.

Jos et vielä ole TIVIA-yhteisön jäsen, liity nyt ja osallistu koulutukseen jäsenetuhintaan (jäsenmaksut 20–65 € / 12 kk)! Tutustu myös yritysjäsenyyteen!

Ilmoittautuminen

Lisätiedot ja ilmoittautuminen Nitorin sivustolla.

 

Tapahtumalaji: