Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry

Mindtrek 2018 | 10.–11.10.2018

Mindtrek 10.–11.10.2018 Tampereella – varmista paikkasi teknologia-alan osaajien suosimassa tapahtumassa!

Kansainvälinen teknologia-alan konferenssi Mindtrek valtaa jälleen Tampere-talon 10.–11.10.2018. Mindtrekin historiassa konferenssi järjestetään ensi syksynä jo 22. kertaa. TIVIA on mukana yhteistyökumppanina tapahtumassa ja yhdessä Pirkanmaan tietojenkäsittely-yhdistys Pitkyn kanssa yhteisellä ständillä. Tervetuloa tapaamaan meitä ständillemme! TIVIA-yhteisön jäsenet saavat lipuista 15 % alennuksen.

Mindtrek kokoaa yhteen yritykset ja organisaatiot, julkisen sektorin, akateemisen maailman edustajat, opiskelijat, nousevat start-upit sekä laajan kirjon eri teknologia-alojen asiantuntijoita ja päättäjiä. Mindtrekissa tänäkin vuonna esillä vahvasti teemoina avoin lähdekoodi ja avoin data kuin myös älykkäät kaupunkiratkaisut, virtuaalitodellisuus, terveys- ja opetusteknologiat sekä paljon muuta!

Mindtrek toimiikin erinomaisena alustana ihmisille ja organisaatioille verkostoitua yli toimialarajojen sekä kuulla, oppia ja inspiroitua alan ajankohtaisista ja nousevista aiheista. Laaja konferenssiohjelma tarjoaa varmasti jokaiselle mielenkiintoista ohjelmaa teknologian eri osa-alueilta molempina konferenssipäivinä.

TIVIA-yhteisön jäsenet saavat lipuista 15 % alennuksen. Katso ohjeet (vaatii sisäänkirjautumisen). Liput sisältävät päivän ruokailut sekä pääsyn kaikkiin Mindtrekin osatapahtumiin kuin myös virallisiin Mindtrek After-Partyihin Viihdemaailma Ilonaan.

https://www.mindtrek.org/2018

 

Tapahtumalaji: