Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry

Kyberturvallisuus 2016 2.–3.11.2016

Jyväskylässä järjestetään Kyberturvallisuus 2016 -tapahtuma, jossa yhteistyökumppaneina ovat TIVIA, Ketky ja Tietoturva. Yhteistyö näkyy sekä some-kanavissamme että paikan päällä, yhteisellä osastollamme C-110. Tapahtumaan pääsy on veloitukseton.

Kyberturvallisuus koskee kaikkia

Koska jokaisella on henkilötunnus, kuuluu kyberturvallisuus kaikille. Tietojamme löytyy mitä yllättävimmistä paikoista, meidän tietämättä. Omalla toiminnalla voi jokainen vaikuttaa turvallisuuteen. Tämä koskee myös yrityksiä ja henkilökuntaa. Kyberriskien hallinta on oltava yritystoiminnan ytimessä. IoT:n on arveltu mullistavan maailmaa yhtä paljon kuin aikoinaan sähkön tulo.

Messut uudistuvat

Jyväskylän Paviljongissa 2.–3.11. järjestettävien Kyberturvallisuusmessujen rinnalla järjestetään Tekniikka 2016 -messut, joka starttaa päivää aiemmin tiistaina 1.11. Tekniikka 2016 -messut keskittyvät automaatioon, tuotantoteknologiaan ja teolliseen internetiin. Kolmatta kertaa järjestettävien Kyberturvallisuusmessujen seminaariohjelmassa on tarjolla entistä enemmän mielenkiintoista puhetta ja ajankohtaista tietoa.

ICT-alan rekrytointitapahtuma Kyberturvallisuusmessuilla

”Yhteistyöllä muutosturvaa” -ESR-hanke järjestää yhteistyökumppaneineen ICT-alan työnantajille ja työntekijöille suunnatun rekrytointitapahtuman keskiviikkona 2.11. klo 12–15. Tavoitteena on saada työpaikkoja tarjoavat yritykset ja työpaikkaa etsivät osaajat kohtaamaan toisensa. Tapahtuman yhteistyöryhmään kuuluvat Jyväskylän kaupunki, JYKES, Jyväskylän yliopisto, JAMK, ELY-keskus sekä TE-toimisto.

Avoimiin työpaikkoihin tekijöitä etsivien yritysten edustajat ovat tavattavissa omilla pisteillään ja kertomassa omasta työpaikkatarjonnastaan. Kävijät voivat käydä jututtamassa heitä messukäynnin lomassa. Rekisteröityneille kävijöille sisäänpääsy messuille ja rekrytointitapahtumaan on maksuton.

”Yhteistyöllä muutosturvaa” on valtakunnallinen koordinaatiohanke, joka tavoittelee mm. osaavan työvoiman saatavuuden turvaamista, irtisanovan ja rekrytoivan yrityksen kohtaamisen helpottamista työntekijän työstä työhön siirtymisen nopeuttamiseksi sekä TE-palvelujen kehittämistä osana ennakoivaa rakennemuutoksen hallintaa.

Lisätiedot

www.kyberturvallisuusmessut.fi

Ilmoittautuminen

 

Nähdään osastolla C-110!

TIVIA

 

Tapahtumalaji: