Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry

HRx 27.10.2016

TIVIA ja MiitIT tulevat näkymään moninaisesti yhteistyökumppanimme Talentum Eventsin HRx-tapahtumassa lokakuussa. Yhteisömme jäsenet saavat alennuksen tulevasta tapahtumasta.

Numeroiden merkitys korostuu, kun pitää perustella päätöksiä ja investointeja johtoportaalle. Se on selvää että oikeilla ja tehokkailla HR-ratkaisuilla on iso vaikutus suoraan tulokseen, mutta välillä emme onnistu esittämään asiaamme riittävän konkreettisesti, numeroina.

Talentum Events ja HENRY ry järjestävät yhteistyössä uudenlaisen, vuoden suurimman HR-alan tapahtuman HRx:n Helsingin Messukeskuksessa 27.10.2016. Tapahtuma haastaa HR-ammattilaiset vuosittain ison x-teeman ympärillä – tänä vuonna tapahtumassa pureudutaan rohkeasti ja inspiroivasti HR:n numeroina!

Miten panostukset HR:n saadaan tuottamaan paremmin? Entä miten pystyt parantamaan liiketulosta HR:n avulla? Miten nostaa HR tukifunktiosta proaktiivisesti ratkaisemaan liiketoiminnan pullonkauloja? Pitäisikö HR-johtajan tulla liiketoiminnasta? Millainen organisaatiorakenne vie yrityksesi seuraavalle vuosikymmenelle? Mm. näihin kysymyksiin haetaan vastauksia, ideoita ja ennen kaikkea konkreettisia työkaluja alan kiinnostavimpien kansainvälisten ja kotimaisten asiantuntijoiden johdatuksella.  

Tapahtuman keynote-puhujana on Thinkers50-listauksessa neljästi maailman 50 vaikutusvaltaisimman bisnesajattelijan joukkoon nimetty, Suomessa ensimmäistä kertaa kuultava, Tamara Erickson. Hallitusammattilainen Anne Korkiakoski kertoo benchmarking-tyyppisessä puheenvuorossa, miten markkinointi on markkinoinut markkinoinnin funktiota sekä yritysten sisällä että jopa valtakunnalliseen agendaan. Esityksessä kuullaan, miten ns. tukifunktioita ja niiden vaikuttavuutta voidaan ”myydä” ja perustella yrityksen johdolle ja päättäjille. Lisäksi puhumassa kuullaan intohimoinen, kansainvälisesti arvostettu, johtamisen guru ja menestynyt kirjailija Niels Pflaeging sekä yli kaksikymmentä vuotta viidellä eri mantereella kulttuurista opettanut maineikas puhuja, kirjailija ja luennoitsija Gert Jan Hofstede. HR-analytiikan huippuosaaja David Green pureutuu käytännönläheisessä ja interaktiivisessa puheenvuorossa siihen miten pääset alkuun numeroiden hyödyntämisessä - mihin keskittyä, miten välttää yleisimmät sudenkuopat ja kuinka pystyt parantamaan liiketulosta analytiikan avulla.

TIVIA-yhteisön jäsenet pääsevät osallistumaan tapahtumaan alennettuun hintaan 425 € (norm. 495 €). Katso etukoodi ja ohjeet (vaatii kirjautumisen).

Ilmoittautuminen Suomen kiinnostavimpaan HR-ammattilaisten kohtaamispaikkaan on nyt käynnissä – lue lisää tapahtumasta, katso päivän koko ohjelma ja varaa paikkasi täältä!

 

Tapahtumalaji: