Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry

Tietosuoja-asetus-koulutus PK-yrittäjille

Aika (klo 9.00–12.00) | Paikka | Hinta Jäsenhinta 250 € (+ alv) / normaalihinta 395 € (+ alv)

EU:n laajuinen GDPR-tietosuoja-asetus (General Data Protection Regulation) on merkittävä uudistus sisältäen joukon uusia velvoitteita ja sanktioita. Uutta asetusta tullaan soveltamaan 25.5.2018 alkaen. Nyt kannattaa varautua muutoksiin ja perehtyä ajoissa perusasioihin, jotta ehtii vielä omassa yrityksessä ja sen toiminnassa huomioida mahdolliset muutoksen aiheuttamat toimenpiteet.

Tavoite

Koulutuksessa käydään läpi pienyrityksen näkökulmasta muuttavan lainsäädännön velvoitteet pähkinänkuoressa ja pohditaan erityisesti PK-sektorin yritysten näkökulmasta kaikkein tarkoituksenmukaisimpia toimintamalleja.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu kaikille pienissä ja keskisuurissa yrityksissä työskenteleville, liiketoimintajohdolle ja tietosuojaprojektien läpivientiin osallistuville tahoille.

Agenda

Tietosuoja-asetuksen kokonaiskuva ja uutuudet

  • kokonaiskuva: nykyiset tietosuojavelvoitteet vs. EU:n tietosuoja-asetuksen uutuudet
  • tietosuojaperiaatteet ja osoitusvelvollisuus (Accountability)

Palveluiden ja tietojärjestelmien suunnittelussa huomioitavat velvoitteet

  • informointivelvoitteet
  • suostumusvaatimukset ja Opt-in/Opt-out
  • suoramarkkinointi
  • rekisteröidyn oikeuksien toteuttaminen: henkilötietojen käsittelyn vastustaminen, rajoittaminen ja tarkastaminen ja hävittäminen
  • profilointi

Tietojen luovutusten periaatteet lyhyesti

Tietosuoja sopimushankinnoissa

Riski- ja vaikutusten arvioinnit ja lähestymistapa lainsäädäntövaatimusten täyttämiseen pk-yrityksessä

Kouluttaja

Jan Lindberg toimii osakkaana transaktioihin erikoistuneessa Asianajotoimisto Trust Oy:ssä ja on yksi Suomen johtavista neuvonantajista yrityskauppa-, IT- ja muissa teknologiaoikeuteen liittyvissä asioissa. Hän työskentelee erityisesti teknologia-, media- ja telecom-sektorilla neuvoen asiakkaita muun muassa erilaisissa yhteistyöjärjestelyissä, hankinnoissa, ulkoistamisissa sekä riidanalaisissa ja riidattomissa immateriaali- ja teknologiaoikeusasioissa, erityisesti IT-riidoissa.

Lisäksi Jan toimii liiketoiminnan neuvonantajana useammassa start up -yrityksessä, hallituksessa ja johtoryhmässä. Jan on neuvotellut useita kansainvälisiä teknologiajärjestelyjä ja -transaktioita yhdessä keskeisten markkinatoimijoiden kanssa useilla eri teknologian osa-alueilla ja maantieteellisillä alueilla aina Yhdysvalloista Japaniin. Jan on valmistunut Helsingin yliopiston lisäksi Oxfordin yliopistosta ja on listattu yhtenä Suomen johtavana neuvonantajana omalla alallaan useissa eri rankingeissa ja julkaisuissa mukaan lukien seuraavat listaukset: International Law Offices Client Choice Award 2016 in Mergers & Acquisitions, Best Lawyer, IAM 250 World's best Patent and Technology Lawyers sekä Chambers Europe ja Chambers Global, ja hän on tällä hetkellä ITechLaw:n IP-komitean toinen puheenjohtaja.

Osallistumismaksu

250 € (+ alv 24 %) Jäsenhinta (TIVIA-yhteisön henkilöjäsenet ja yritysjäsenten henkilökunta)
395 € (+ alv 24 %) Normaalihinta

Hintaan sisältyy aamukahvi ja pieni suolainen.

Jos et vielä ole TIVIA-yhteisön jäsen, liity nyt ja osallistu koulutukseen jäsenetuhintaan (jäsenmaksut 20–65 € / 12 kk)! Tutustu myös yritysjäsenyyteen!

Ilmoittautuminen

Kysyttävää? Lähetä viesti osoitteeseen ilmoittaudu(at)tivia.fi tai soita 020 741 9898.

Oletko kiinnostunut organisaatiokohtaisesta koulutuksesta useammalle henkilölle? Voimme järjestää tämän koulutuksen myös omissa tiloissanne toiveidenne mukaisesti räätälöitynä koulutuksena.

Tarjouspyynnöt ja tiedustelut:
Tiina Riutta, markkinointi- ja koulutuspäällikkö, TIVIA
tiina.riutta(at)tivia.fi puh. 020 741 9883

Peruutusehdot: Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 14 vrk ennen koulutuksen alkua, perimme 50 % osallistumismaksusta. Peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.

Pidätämme oikeuden päivittää koulutuksen sisältöä.

 

Tapahtumalaji: 

TIVIA Chat Window