Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry

SAFe Advanced Scrum Master

Helsinki 2.–3.9.2019 | Jäsenhinta 1 185 € (+ alv) / normaalihinta 1 395 € (+ alv) | Opetuskieli englanti | Järjestäjä Nitor

Tällä kahden päivän kurssilla syvennetään Scrum Master -roolissa toimivien osaamista palvelevassa johtamisessa, ketterän kehitystiimin toiminnan fasilitoinnissa ja suuren organisaation kokonaisketteryyden mahdollistajana. Kurssi kattaa niin tiimin sisäisen, tiimien välisen ja koko organisaation ketteryyden osa-alueita ja tarjoaa konkreettisia vinkkejä reaalimaailman tilanteisiin. Kurssilla laajennetaan Scrum-metodologiaa tutustumalla DevOps ja Kanban käytäntöihin. Kurssi tarjoaa työkaluja ja eväitä korkean tuottavuuden tiimien luomiseen sekä käytännönläheisiä tapoja välttää Scrumin anti-patterneja.

  • Kesto: 2 päivää
  • Hinta pitää sisällään koulutusmateriaalin, testin ja SAFe Advanced Scrum Master -sertifikaatin verkossa testin läpäisseille henkilöille
  • Minimiosallistujamäärä: 8
  • Maksimiosallistujamäärä: 20

Osallistumismaksu

Jäsenhinta (TIVIA-yhteisön henkilöjäsenet ja yritysjäsenten henkilökunta) 1 185  € (+ alv 24 %)
Normaalihinta 1 395 € (+ alv 24 %)

Hinta pitää sisällään koulutusmateriaalin, testin ja SAFe Advanced Scrum Master -sertifikaatin testin läpäisseille henkilöille.

Saadaksesi alennukseen oikeuttavan koodin sinun täytyy olla kirjautuneena TIVIAn sivuille jäsentunnuksellasi ja klikata tästä.

Tutustu myös muihin TIVIAn ja Nitorin yhteistyökoulutuksiin tästä.

Jos et vielä ole TIVIA-yhteisön jäsen, liity nyt ja osallistu koulutukseen jäsenetuhintaan (jäsenmaksut 20–65 € / 12 kk)! Tutustu myös yritysjäsenyyteen!

Ilmoittautuminen

Lisätiedot ja ilmoittautuminen Nitorin sivustolla.

 

Tapahtumalaji: 

TIVIA Chat Window