Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry

PRINCE2 ® Foundation

Helsinki 24.–25.6.2019 | Jäsenhinta 1 310 € (+ alv) / normaalihinta 1 550 € (+ alv) | Opetuskieli suomi | Järjestäjä Tieturi

Koulutuksessa perehdyt Prince2-projektihallintamenetelmään uusimman 2017 version mukaisesti. Kurssin käytyäsi osaat hyödyntää tätä projektityön viitekehystä omissa projekteissasi, joko projektipäällikkönä tai projektiryhmän jäsenenä. Tämä Prince2-koulutus valmistaa sinut suorittamaan Prince2 Foundation -sertifioinnin halutessasi.

Tämä koulutus toteutetaan suomeksi, materiaali sekä valinnainen Prince2 Foundation -sertifioitumistesti on englanniksi.

Kohderyhmä

Projektipäälliköt ja muut projektityössä mukana olevat ammattilaiset, jotka haluavat käyttää Prince2-projektinhallintaviitekehystä sekä osoittaa osaamistaan Prince2 Foundation -sertifioitumisella.

Esitiedot

Koska tämä on tiivistetty, nopeasti etenevä kurssi, edellytetään osallistujilta perehtymistä ennen koulutusta lähetettävään materiaaliin tai kokemusta Prince2:n käytöstä projektinhallinnassa. Etukäteismateriaalina lähetettävään Prince2-opaskirjaan perehtymiseen kannattaa varata aikaa 2–3 tuntia.

Prince2 Foundation -sertifioituminen ei edellytä projektityökokemusta, mutta koulutuksen oppien omaksumiseksi tämä on suositeltavaa.

Sertifikaatti

Voit halutessasi suorittaa koulutuksen jälkeen Prince2 Foundation -sertifiointitestin. Testin hinta 350 € + alv 24 % lisätään kurssimaksun. Sertifiointitesti on toisen koulutuspäivän päätteeksi. Jos olet kurssilla etäosallistujana, voit suorittaa myös testin omalta koneeltasi itse valitsemanasi ajankohtana. Mainitse osallistumisestasi sertifioitumistestiin ilmoittautumislomakkeen lisätietokentässä. Testiin ilmoittautuminen on sitova.

Olemme varmoja, että Prince2 Foundation -koulutuksemme avulla pystyt läpäisemään sertifioitumistestin. Jos näin ei käy, saat ilman lisäveloitusta 1 tunnin henkilökohtaisen sparrauksen kouluttajalta ja uuden testin hintaan 125 € + alv.

Kurssin sisältö

Opit sekä ymmärtämään että hyödyntämään Prince2-viitekehyksen tärkeimpiä konsepteja:

  • 7 teemaa 
  • 7 prosessia
  • 7 periaatetta

Osaat näitä hyödyntäen mm.

  • johtaa poikkeamilla – toleranssien käyttö aikatauluissa, kustannuksissa, laadussa jne. lisää joustavuutta ja vähentää päätöksentekotarpeita 
  • peilata toimintaasi koko ajan projektin liiketoimintaperusteeseen (Business Case) ja sen voimassa pysymiseen 
  • määrittää tehokkaaseen toimintaan tarvittavat input- ja output-tiedot eri projektivaiheiden välille 
  • luoda projektiorganisaation, jolla on selkeät vastuut 
  • hyödyntää testattuja raportointimalleja 
  • reagoida muutoksiin hallitulla tavalla 
  • suunnitella projektin elinkaaren 

Halutessasi suorittaa Prince2 Foundation sertifioitumisen, on koulutus harjoitustesteineen valmistanut sinua tehokkaasti sertifioitumistestin läpäisemiseen.

Tarkempi sisältö on katsottavissa Tieturin sivuilta (ks. linkki Ilmoittautuminen-kohdassa).

Osallistumismaksu

Jäsenhinta (TIVIA-yhteisön henkilöjäsenet) 1 310 € (+ alv 24 %)
Normaalihinta 1 550 € (+ alv 24 %)

Hae jäsenalennukseen oikeuttava koodi. Saadaksesi alennukseen oikeuttavan koodin sinun täytyy olla kirjautuneena TIVIAn sivuille jäsentunnuksellasi.

Tutustu myös muihin TIVIAn ja Tieturin yhteistyökoulutuksiin tästä.

Jos et vielä ole TIVIA-yhteisön jäsen, liity nyt ja osallistu koulutukseen jäsenetuhintaan (jäsenmaksut 20–65 € / 12 kk)! Tutustu myös yritysjäsenyyteen!

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen ja lisätiedot Tieturin sivustolla

 

Tapahtumalaji: 

TIVIA Chat Window