Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry

Hakkerointitekniikat-työpaja

Helsinki 16.–17.1.2019 | Jäsenhinta 1 095 € (+ alv) / normaalihinta 1 290 € (+ alv) | Opetuskieli suomi | Materiaalikieli suomi ja englanti | Järjestäjä KPMG Oy Ab

Tule kokeilemaan itse KPMG:n rakentamassa koneympäristössä, miten hakkeri toimii! Opittavia asioita ovat uhrien etsiminen, kohteen kartoittaminen ja haavoittuvuuksien skannaus. Analysoit haavoittuvuudet ja valitset sopivan hyökkäystyökalun. Harjoittelet yleisimpien verkkohyökkäystyökalujen käyttöä ja murron jälkeistä järjestelmän hyväksikäyttöä. 

Tavoite

Koulutuksessa opit kartoittamaan IT-ympäristön teknisiä haavoittuvuuksia ja arvioimaan niihin liittyviä hyökkäysvaaroja ja vahinkopotentiaalia. Rakennat uraa teknisenä tietoturva-asiantuntijana ja murtotestauksen ammattilaisena.

Kohderyhmä

Koulutus sopii nykyisille tai tuleville teknisen tietoturvan ammattilaisille. Riippuen roolista myös hallinnollisen tietoturvan ammattilaisilla olisi hyvä olla käytännöllinen kuva teknisistä hyökkäyksistä.

Suositeltavat esitiedot: Esitiedoiksi riittää hyvä IT-alan yleissivistys, esim. "Teknisen toimintaympäristön ja tietoturvan perusteet" -kurssi tai vastaavat tiedot.  Linux-osaaminen helpottaa harjoitusten tekoa, mutta kurssilla neuvotaan tarvittaessa perusteet. Ymmärrys tietoliikenteestä olisi suotavaa: kertaa TCP/IP-perusteet ennen kurssia.

Materiaali

Kurssi sisältää KPMG:n tuottaman suomenkielisen sähköisen kurssimateriaalin ja englanninkielisen kurssikirjan.

Testi

Kurssiin ei liity suoraan tenttiä. Kurssi valmentaa osaltaan murtotestauksen sertifiointeihin kuten CEH ja OSCP, mutta ei ole suoraan sertifiointipreppaus.

Ohjelma

Päivä 1

  1. Tiedonkeruu ja skannaus ("reconnaissance and scanning")
  2. Murto ("exploiting")

Päivä 2

  1. Verkkoinfrastruktuurin heikkoudet
  2. Hyökkääjän toiminta ja haittaohjelmat
  3. Laajenna hyökkäystä ("lateral movement", "pivoting")

Osallistumismaksu

Jäsenhinta (TIVIA-yhteisön henkilöjäsenet) 1 095 € (+ alv 24 %)
Normaalihinta 1 290 € (+ alv 24 %)

Huom! Saadaksesi koulutuksen jäsenhintaan, kirjoita TIVIA-yhteisön jäsennumerosi Lisätietoja-kenttään ilmoittautuessasi koulutukseen.

Tutustu myös muihin TIVIAn ja KPMG:n yhteistyökoulutuksiin tästä.

Jos et vielä ole TIVIA-yhteisön jäsen, liity nyt ja osallistu koulutukseen jäsenetuhintaan (jäsenmaksut 20–65 € / 12 kk)! Tutustu myös yritysjäsenyyteen!

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen ja lisätiedot KPMG:n sivustolla.

 

 

Tapahtumalaji: 

TIVIA Chat Window