Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry

Digitaalisen palvelun saavutettavuus käytännössä

Helsinki 18.9.2019 | Hinta alkaen 716 € (+ alv) | Opetuskieli suomi | Järjestäjä Alma Talent

EU-tasoinen saavutettavuusdirektiivi edellyttää sitä, että digitaaliset palvelut ovat kaikille kansalaisille tasa-arvoisesti käytettävissä ja ymmärrettävissä. Miten tämä vaikuttaa verkkosivujen suunnitteluun, luomiseen ja sisällöntuotantoon? Tässä koulutuksessa avataan kriteerit käytännönläheisesti, pohditaan niiden noudattamisen eri tasojen reunaehtoja ja esitellään keinoja määritellä, vaatia ja testata verkkopalvelun saavutettavuutta kriteerien täyttämiseksi. Tule oppimaan, kuinka kaikille saavutettavia digitaalisia palveluja suunnitellaan!

Katso tarkempi kurssikuvaus Alma Talentin sivulta.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu verkkoviestinnästä vastaaville asiantuntijoille, joiden tehtävänä on huolehtia vastuullaan olevan verkkosivuston saavutettavuudesta.

Koulutus soveltuu esimerkiksi verkkopalvelujen päätoimittajille, käyttöliittymäsuunnittelijoille, projektipäälliköille ja aktiivisille sisällöntuottajille, jotka haluavat omaksua omiin toimintatapoihinsa saavutettavuuden varmistamisen periaatteet.

Miksi osallistua?

  1. Ymmärrät, millä tavoin verkkopalvelun eri osa-alueiden suunnittelussa ja toteutuksessa tehtävät päätökset vaikuttavat lopputulosten saavutettavuuteen.
  2. Osaat valita ja linjata vastuullaan olevan verkkopalvelun saavutettavuustavoitteet.
  3. Osaat vaatia, ohjata ja ohjeistaa verkkopalvelun teknisiä toteuttajia, käyttöliittymäsuunnittelijoita ja sisällöntuottajia tekemään tavoitteiden mukaisia saavutettavuusratkaisuja.

Osallistumismaksu

Yksityinen sektori
Jäsenhinta (TIVIA-yhteisön henkilöjäsenet ja yhteisöjäsenten henkilökunta) 1 036  € (+ alv 24 %)
Normaalihinta 1 295 € (+ alv 24 %)

Julkinen sektori
Jäsenhinta (TIVIA-yhteisön henkilöjäsenet ja yhteisöjäsenten henkilökunta) 716 € (+ alv 24 %)
Normaalihinta 895 € (+ alv 24 %)

Hintaan sisältyvät materiaalit, kahvit ja lounaat.

Saadaksesi alennukseen oikeuttavan koodin sinun täytyy olla kirjautuneena TIVIAn sivuille jäsentunnuksellasi ja klikata tästä. Kirjoita koodi ilmoittautumislomakkeen etukoodi-kenttään.

Tutustu myös muihin TIVIAn ja Alma Talentin yhteistyökoulutuksiin tästä.

Jos et vielä ole TIVIA-yhteisön jäsen, liity nyt ja osallistu koulutukseen jäsenetuhintaan (jäsenmaksut 20–65 € / 12 kk)! Tutustu myös yritysjäsenyyteen!

Ilmoittautuminen

Lisätiedot ja ilmoittautuminen Alma Talentin sivuilla.

 

TIVIA Chat Window